Mental-Coaching
Mentale-Gezondheid

Mentale Outdoor CoachingNet als fysieke, technische en tactische training is mentale training van belang om topprestaties te kunnen leveren als politie of brandweermedewerker, topsporter, maar ook als ondernemer, dat vergt namelijk het uiterste van uw kunnen, kennen en zijn.

Het doel van mentale coaching is dan ook om ervoor te zorgen dat u het ideale klimaat voor uzelf kunt creëren, vitaliteit te behouden en topprestaties te blijven leveren.

Mentale coaching leert u om te gaan met spanning en druk, uw concentratie en zintuigen te verscherpen, hart en- ademhalingscoherentie te reguleren, uw zelfvertrouwen en innerlijke kracht te verhogen, effectief te communiceren en bovenal leert u te ontspannen in welke situatie dan ook.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat Adventure Based Outdoor Therapy leidt tot verbetering in het fysiek, mentaal, emotioneel en sociaal functioneren en prikkelt op affectief, cognitief en gedragsniveau.

Fysieke Outdoor TrainingVoldoende beweging, verantwoorde voeding en genoeg slaap dragen bij aan een goede fysieke gezondheid. Men verlaagt hierbij het stresshormoon cortisol dat ontstaat na stressvolle- en traumatische ervaringen.

Fysieke prestaties behoren wel in balans te staan met uw geestelijke gezondheid, daarom kiest VYTALFIT® voor de combinatie in krachtige sport en mentale diepgang.

Alle fysieke programma's verlopen via het team van VYTALFIT®, een team wat gespecialiseerd is op het gebied van de buitensport, survivalrun, bio-energetica en krachttraining.

VYTALFIT is een concept die kracht, uithoudingsvermogen, conditie, voedingsadvies en mentale bewustzijn gecombineerd heeft tot één programma. Er zijn variaties mogelijk qua instap.
Bootcamp2
Fysieke-Gezondheid

Meer Informatie?Indien u meer informatie wenst over Fysieke Outdoor Training en Personal Training, klikt u op het logo.