MIJN WERKWIJZE

Vanuit een 4 stappenplan kijk ik naar mens en organisatie, maar ook naar de processen die gaande zijn in een organisatie. Na de analyse geef ik advies op welke wijze er aangestuurd zou kunnen worden in leiderschap-en communicatievormen naar medewerkers. U bepaalt uiteindelijk de koers die u wilt volgen, ik help u bij het resetten van het kompas om de juiste koers te gaan volgen.

STAP 1 | TRUST

INTAKE EN VERTROUWENVertrouwen en gunning ligt in de basis van een goede samenwerking en werkend naar een professionele dienstverlening.

Daarom maken we eerst kennis met elkaar, voordat er een wederzijdse overeenkomst wordt opgemaakt.

STAP 2 | PEOPLE

MENS EN ORGANISATIEZijn de mensen in uw organisatie tevreden? zitten ze op de juiste plek als het gaat om kwaliteit en productiviteit?
Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat met de juiste zorg en inspirerend leiderschap medewerkers zich beter voelen en productiever zijn.

STAP 4 | PROCESS

LEIDERSCHAPGoed leiderschap is intrinsiek bewust kunnen zijn aan wat noodzakelijk is om mens en organisatie te dienen.
De juiste manier van communiceren en leren luisteren naar uzelf, de mens en organisatie, zetten u op een hoger niveau van correct (persoonlijk) leiderschap.

STAP 3 | PRODUCTS

PRODUCT MARKETINGIs iedereen geïnspireerd over het product (dienstverlening) wat u als organisatie aanbiedt of zou dat anders kunnen?

U heeft kwaliteit in huis, maar wordt daar ook optimaal gebruik van gemaakt om uw medewerker(s) te inspireren?

MIJN METHODIEK VAN COACHEN

"Door intuïtie laat ik mij leiden, Vakmanschap doet de rest"

Door jarenlange ervaring, het bieden van resultaten bij mens en organisatie in duurzame rust, structuur, werk ik vanuit een evidence based methodiek. Uit ervaring als succesvol ondernemer heb ik geluisterd naar mijzelf, maar ook naar andere succesvolle mensen in privé-en ondernemingssfeer. Door even uw innerlijke kompas te resetten in een natuurrijke omgeving, lukt het beter om uzelf en/of organisatie, in een betere koers uit te zetten.

Omdat ieder mens en organisatie verschillend zijn, hanteer ik een maatwerk inzet. Dat houdt in dat ik kijk naar uw behoefte, gaat het om één mens, meerdere, uw organisatie? U kunt bij mij terecht in een diversiteit aan specialisatie op het gebied van coaching, PTSS en Burn-out, groepsdynamica, Leiderschap en communicatie, maar ook bedrijfsveiligheid (security awareness).
Mental-Coaching
Mentale-Gezondheid

Adventure Based Outdoor CoachingUit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat Adventure Based Outdoor Coaching leidt tot verbetering in het fysiek, mentaal, emotioneel en sociaal functioneren en prikkelt op affectief, cognitief en gedragsniveau.

Na vele jaren gewerkt te hebben in binnen-en buitenland, in natuurrijke gebieden, hebben wij ervaren dat de natuur helend is in diverse processen op mentaal, fysiek en fysiologisch gebied.

Door deze vitaliteitsinterventie leert u om te gaan met spanning en druk, uw concentratie en zintuigen te verscherpen, hart en- ademhalingscoherentie te reguleren, uw zelfvertrouwen en innerlijke kracht te verhogen, effectief te communiceren en bovenal leert u te ontspannen in welke situatie dan ook.

Adventure Based Outdoor Coaching, emotieregulatie, virtual trauma therapy(alleen bij PTSS en traumaverwerking) en bio-energetica zijn onder andere essentiële onderdelen van de vitaliteitscoaching. Alles is maatwerk en iedereen is dan ook weer anders.

Bio-Energetica | Fysieke (Outdoor) TrainingVoldoende beweging, verantwoorde voeding en genoeg slaap dragen bij aan een goede fysieke gezondheid. Men verlaagt hierbij het stresshormoon cortisol dat ontstaat na stressvolle- en traumatische ervaringen.

Binnen de bio-energetica, ook wel “bio-energetische analyse” genoemd, is het concept van levensenergie belangrijk. De essentie van levensenergie is de voortdurende cyclus tussen spanning en ontspanning, tussen opladen en ontladen. Deze energiestroom kan worden geblokkeerd door spanningen in het lichaam, waardoor de beschikbare energie niet vrijuit kan worden gebruikt. Bio-energetische therapie is erop gericht door middel lichamelijke oefeningen het evenwicht in de energiestroom terug te brengen en blokkades op te heffen. Fysieke prestaties behoren wel in balans te staan met uw geestelijke gezondheid.

Daarom kiezen wij voor de combinatie in krachtige (outdoor)sport en mentale diepgang. Daarvoor werk ik samen met VYTALFIT®, een team wat gespecialiseerd is op het gebied van de buitensport, survivalrun, bio-energetica, krachttraining en voedingsadvies (zeer essentieel).
Bootcamp2
Fysieke-Gezondheid

Meer Informatie?Indien u meer informatie wenst over VYTALFIT®, klikt u op het logo.

Alle rechten zijn voorbehouden aan ABO VYTAL®